Home
   

Projecten in uitvoering

Appartementengebouw Orangerie Leiderdorp
Voor dit plan is het ontwerp van ons architectenbureau ingegeven door de locatie. Komend vanaf beide richtingen is het woongebouw duidelijk waarneembaar als een herkenningspunt voor de omgeving waarin het staat. Passend in deze omgeving is het woongebouw ontworpen in een U-vorm, met een markante ronde gevel op de hoek van de Van Poelgeestlaan / Vronkenlaan. Aan de ene zijde sluit de bebouwingshoogte aan op de eengezinswoningen en aan de andere zijde op het naastgelegen appartementengebouw. Door het met glas overkappen van de ruimte binnen de U-vorm ontstaat er een besloten binnengedeelte; een zogeheten “Orangerie”.

Het appartementengebouw is in z’n geheel onderkelderd. De stalling van uw vervoermiddel is aangegeven met de bouwnummering. Aankomst en vertrek met auto of fiets is voorzien d.m.v. een hellingbaan met “trede-zone”. Met de lift begeeft u zich naar uw appartement. Het woongebouw biedt een verscheidenheid aan 3-kamerappartementen met verschillende indelingen en oriëntaties. De aan de woonkamer gelegen buitenruimte biedt u o.a. het contact met buiten.

Download hier de Projectbrochure Orangerie.